Wave by Coral luxus lakópark

Simple clear

Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján kerül kivitelezésre. Az elegáns lakóparkot előkelő fekvése még a luxusingatlanok között is ritkasággá teszi.

Az 5 szintes, modern minimál jegyében tervezett lakópark két épületre tagolódik. A Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található.

A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. Az ingatlanok alapterülete 33 és 150m2 közötti, így mindenki megtalálja a maga számára optimális életteret. A legfelső szinten pazar panorámájú penthouse lakásokból választhatsz. A családokra is gondolunk! A földszinten nagyméretű tárolókat és közösségi teret alakítunk ki.

Miért érdemes új lakóingatlanban gondolkodni?

Az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat. Így alapjaiban határozhatják meg lakásuk egyedi stílusát.

A Balaton-parti ingatlanok értéke kimagasló, így egy Wave by Coral lakás magas növekedésű befektetést is jelent.  

Vesd a reggel első pillantását a Balatonra

A kerekített, nagyméretű üvegfelületek légies könnyedségét Miami napfényes eleganciája és az art deco stílusa ihlette. A lakópark elegáns épületegyüttesének máshoz nem hasonlítható egyedi megjelenését az áttetsző külső terek erősítik. A napfényt és a víz hullámait, akár mint önfeledt nyaralást Te egész évben a saját luxus otthonodban élvezheted.

Az ingatlanokat a különleges kidolgozottság és átgondolt dizájn jellemzi. A kulcsrakész otthonok a legmagasabb minőségű és exkluzív, akár egzotikus belsőépítészeti alapanyagokkal felszereltek. A szaniterektől kezdve a burkolatokig vezető világmárkák termékeivel dolgozunk. A termékkollekciók kimagasló minősége bizonyított.

A lakópark zöld területén feszített víztükrű medence emeli a privát szféra nyugalmát.

Itt tényleg azt csinálsz, amit szeretnél. Ha akarod, elsodor a városi pezsgés. Ha akarod, elvonultan élvezed a vízparti csend nyugalmát.

Wave by Coral extrákkal:

Wave by Coral lakópark az első teljesen okos otthon a Balaton partján.

Az épület a legkedvezőbb energia besorolással rendelkezik. Energiaellátása nagy részben megújuló energiaforrás felhasználásával történik. A lakások fenntartási költsége így jóval alacsonyabb, mint a használt ingatlanoké.

A luxus lakásokban minden tekintetben a legmodernebb Smart Home Technology-t alkalmazzuk. A lakópark teljes egészében körbekerített területén a biztonságot zárt beléptető rendszer támogatja.

Hangsúlyt fektetünk az egyedi kényelmi funkciókra, szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt.

Kik vagyunk

A Coral cégcsoport Magyarország egyik legnagyobb tőkeerős ingatlanfejlesztő vállalkozása. Cégcsoportunk tagja a PORTÉP generál kivitelező Kft, így megbízható kezekben tudjuk beruházásaink komplett kivitelezését. Vállalkozásunk számos referenciával rendelkezik.

Minőségi alapanyagok, megbízható kivitelezés és sokrétű tapasztalat.

Nincs annál jobb érzés, mint amikor ügyfeleink elégedetten birtokba veszik az átadott ingatlanokat. Hisszük, hogy munkánkkal hosszútávon értéket teremtünk.

Pénzügyi biztonság

Az állami támogatások igénybe vételével most igazán megéri ingatlant vásárolni. A CSOK 10+10 konstrukció a több gyermekes családok számára különösen kedvező lehetőség. Az állami támogatással vagy hitelfelvétellel kapcsolatos teendőket szakképzett kollégáink végzik.

Ügyfeleink számára személyre szabott fizetési ütemezést készítünk, rugalmasan kezeljük a hitel és CSOK kifizetések időzítését. A befizetett összegek a projektet finanszírozó bank óvadéki számlájára kerülnek, maximálisan törekedve ügyfeleink financiális biztonságára.

A fizetési konstrukciókért és részletes információkért keresse szakértő kollégáinkat!

Ajánlatkérés, érdeklődés:

+36 70 904 6012

© Copyright Coral - Minden jog fenntartva.